Hur man klär sig för att imponera på din semester fest

Oavsett om ditt webbhotell eller bara delta, varje flicka på festen vill se sitt bästa, särskilt på semester part. Fester är det perfekt tid att få alla klädd och verkligen föra wow-faktorn till alla rum som du anger. Men, kanske du undrar, var ska jag börja? Hur väljer jag den perfekta semester klänningar (klicka här för att hitta din semester klänningar) för min semester part utan att överväldigade med alla de senaste modet? Jo, tur för dig, här är några bra tips om hur man väljer den perfekta semestern klänning.

En klänning gjord av www.bridesire.se
En klänning gjord av www.bridesire.se

Tänk tillfället. Är det mer avslappnad eller elegant? Är det en lugn kväll hemma med vänner eller en svart slips affären? Det är dessa frågor som du bör ställa dig själv innan du ens börjar leta efter din klänning. Det sista du vill göra är att synas i en formell klänning på din väns hus för cocktails.

Om du deltar i ett kontor semester part, bör du överväga att bära något dressat, men också konservativ. Det här är inte rätt tillfälle att dra ut din perfekta lilla svarta klänningen, om det inte är konservativ och par väl med en kavaj och svarta pumps. En knälång kjol och en smickrande topp är alltid ett bra val, men se det är inte något du redan bär till jobbet varje dag.

Klä din ålder. Jag vet att du kanske säger, ”Ja, Duh!” Men, vet du hur många medelålders och äldre kvinnor använder semestern för att klä sig som sina sexton eller tjugo-någonting år gamla dotter. Detta är en stor nej, nej! Dressing yngre än din ålder gör dig inte sexig, gör det du desperat. Det finns inget sexigare än en kvinna som är trygg med vem hon är, och behöver inte låtsas vara något som hon inte är att få uppmärksamhet.

Känn din kroppsform. Det bästa sättet att välja den perfekta klänningen är att hitta en klänning som smickrar din form. Om du är en kvinna som måste bära en bh, då en Backless eller axelbandslös klänning kanske inte är det rätta valet för dig. Kvinnor med en större byst storlek, ofta ser mer smickrande i en grimma klänning, och kvinnor som har små ramar och en mindre byst, ofta nytta av att bära klänningar som har volym eller utsmyckningar på toppen. Om du har en mindre byst, och vill dra bort en stor grimma eller v-ringad klänning, kan du alltid satsa på en stärka bh, så att du kan bära sexiga festklänningar.

Bär inte olika nyanser av samma färg; detta kommer att leda till att du ser ut som du inte matchar.

Var inte rädd för att gå med en gammal favorit. Om du har gjort på semestern kretsen en eller två gånger tidigare, och du har redan landat den perfekta klänningen och du vet att du ser bra ut i det, inte skämmas för att klippa det i år igen. Speciellt om det något du bara spara för speciella tillfällen, ingen kommer förmodligen ihåg att du hade det förra året.

Dessa är alla bra tips som hjälper dig att komma igång när du jagar efter din semester festklänning. Var inte rädd för att prova flera olika klänningar på det finns olika stilar och färger, kan du bara överraska dig med den du gillar mest. Du bör inte heller underskatta kraften i en bra skräddare, om du älskar en klänning, men tycker inte att det passar precis rätt, som har en sydd klänning kommer att säkerställa en perfekt passform och det bara kan bli din gamla favorit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *